LGBT ne Itali

Friday 05 March 19231 Shares

LGBT ne Itali

Pershendetje zonja dhe zoterinj diten e djeshme ne Rovereto,Itali esht zbuluar nje individ i ri i cili ka deklaruar qe esht i gejëzuar.Komuna e roveretos e ka shtuar kete person ne listen e te gejëzuarave.Ky person esht nje shqiptar i cili jeton ne Rovereto.Ky person quhet Edmond Gjuzi,25 vjec.Lindur ne Peze,Tirane.Ai ka ikur ne nje moshe te vogel ne Itali.Keto ishin disa informacione te mundesuar nga kanli jone per kete person.

Recommended