ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΚΟΤΟΣΑΝ 15ο ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΟ CYBERBULLYING

Monday 08 March 82552 Shares

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΚΟΤΟΣΑΝ 15ο ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΟ CYBERBULLYING

Το παιδί για το οποίο θα μιλήσουμε είναι... η καλύτερα πρέπει να πω ήταν... 15 χρονών και πήγαινε σε κάποιο ΓΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Υπέφερε από μια σοβαρή αρρώστια στο συκώτι και ήταν επίσης βραδύγλωσσος. Ο λόγος που βρισκόταν σε ΓΕΛ ήταν ο επαγγελματικός προσανατολισμός για τον οποίο ήθελε να ακολουθήσει. Ήταν άριστος μαθητής και είχε και πολλά hobbies όπως το basket.

Ζούσε μια ζωή μέσα στο άγχος και έμπλεκε σε φασαρίες με συμμαθητές και γνωστούς. Μια φασαρία ήταν όμως που τον ''ξέκανε''. Με βάση πληροφοριών που έχω πάρει από φίλους του παιδιού, καθιγητές και συγκενείς, είχε μπλέξει με μια παρέα εφήβων, αυτοαποκαλούμενοι ως "ακκιστές" που σημαίνει βι@στές (ακολουθεί λινκ στη βικιπαίδεια για τη σημασία της λέξης) https://el.wiktionary.org/wiki/CEB1CEBACEBACEB9CF83CEBCCF8CCF82 . Εκτός από "ακκιστές" πολλοί μάρτυρες έχουν ακούσει να ονομάζονται και "ΣΕΓΙΑΝΟΙ" από το "ΣΕΓ" που σημαίνει "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΥΠΑΕΤΩΝ". Από άλλες πηγές μου "ΣΕΓ" είναι ένα είδος Θρησκείας για αυτούς και άλλους που πιστεύουν στο "CULY OF ΣΕΓ".

Οι αγαπητοί μας φίλοι Σεγιανοί λοιπόν, αποτελείτε από 5+ μέλη στο συγκεκριμένο σχολείο, ειπάρχουν πάρα πολλοί που πιστεύουν στο Cult. Τις τελευταίες 2 μέρες βρέθηκαν στην Σαντορίνη 3 από αυτούς και με βάση των λεγόμενων,δεν είναι λίγες παρέες ανηλίκων απλά, αλλά ολόκληρος Συνασπισμός με χιλιάδες ανάμεσά μας. Ενός από τα βασικά κεφάλια αυτής της ομάδας, βρέθηκε η τοποθεσία στην οποία μένει και ενδέχεται τις επόμενες μέρες να τον πιάσει για αυτόφωρο η τοπική αστυνομία. Ο πατέρας του είναι δάσκαλος taekwondo, καθώς και του ανήκει ο σύλλογος "ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ". Ενός άλλου στο ΣΕΓ ο πατέρας του είναι διάσημος στο χώρο της αιρετικής οργάνωσης ΕΑΕΠ. Περαιτέρω στοιχεία πιστεύω δεν χρειάζονται για τους κατηγορούμενους.

Στο θέμα μας τώρα. Και αν ρωτάτε πιο είναι θα σας εξηγήσω αμέσως. Ο κακόμοιρος 15ος που αυτοκτόνησε δεν άντεξε το ρεζίλι και την πίκρα που ένοιωσε μετά από αυτά που του έκαναν και τον οδήγησαν με παραπλανιτικά μηνύματα να κρεμαστεί στον τρίτο όροφο του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να σπάσει το λαιμό του και να ξεψυχήσει. 3+ μήνες πάλευε μέσα του, αλλά δε τα κατάφερε. Τι του έκαναν ακριβώς δεν είναι σίγουρο. Πάντως ήταν ακραίο για να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη.

Από αυτό το θέμα μπορούμε να μάθουμε πολλά, καθώς και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ο κόσμος όσο πάει χειροτερεύει, και η τρομοκρατία αυξάνετε πράγμα το οποίο είναι κακό φυσικά, και εμείς δεν έχουμε σκοπό να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ. Οι κατηγορούμενοι θα διωχθούν από την ελληνική αστυνομία, καθώς και θα προσπαθήσουν να μάθουν αν πίσω από το CULT OF ΣΕΓ, είναι όντως βι@στές...

Νίκος Χατζηνικολάου
ακκιστές.exe
(σε ολόκληρο ρο άρθρο δεν αναφέραμε ονόματα λόγο πνευματικών δικαιωμάτων)

ακκισμός τρομοκρατία cult cyberbullying

Recommended